Cautare

2959 de rezultate pentru "lansare carte ilie marinescu" (5.31 secunde)
Ilie Badescu:
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei. Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
Relatii nu prea cordiale cu Ilie Sarbu Fostul deputat a mai explicat care erau relatiile cu presedintele Senatului, senatorul Ilie Sarbu (PSD), la care, spune DNA, ar fi intervenit pentru a rezolva problemele cu Romsilva.
Ilie Rosca, specialistul Bio Ortoclinic sustine ca greutatea zapezii si miscarile necesare pentru aruncarea acesteia pot acutiza problemele si pot provoca spasme musculare greu de suportat, chiar si persoanelor sanatoase. ... Ilie Rosca, sef de sectie la Bio Ortoclinic. ... Ilie Rosca.
A fost dat publicitatii Raportul CSM in chestiunea telefonului dat de premier lui Ilie Botos in cazul Dinu Patriciu.
De asemenea, a mai fost retinut Ilie Jilcu, de profesie medic veterinar, din Caracal, care facea parte din acelasi grup infractional. ... "Drogurile erau procurate de catre liderii grupului infractional, Ianchi Puiu-Mircea, Podina Claudiu-Nicolae, Nitescu Cristina si Farda Paul, de la Jilcu Ilie si Pacioaga Marian.
Cu o carte de vizita impresionanta, soprana Irina Baiant a cucerit publicul din tara si de peste hotare, iar la Bucuresti, iubitorii de musical au avut ocazia sa o admire in rolurile principale feminine din My Fair Lady si Fantoma de la Opera.
Este o carte cu pisici, dar despre oameni, despre transformare si acceptare de sine, pentru copii si pentru adulti in egala masura dezvaluie Nuami despre volumul de debut al Mariei Mazilu.
Cele 3 ore, cat a durat emisiunea, au fost o incantare, Marius Tuca a inceput un tir de intrebari, la care Manole a raspuns cu umor, ironie, a exemplificat raspunsurile cu intrebari din viata lui - neascultatorii pot gasi inregistrarea pe smartfm.ro Cert este ca la ultimul val de audienta s-a relevat ca Marius FM, intocmai ca Smart FM, are cel mai bun public de radio, ceea ce inseamna ca realizatorii si-au atins unul dintre obiective la mai putin de un an de la lansare.
In acest an manifestarea este dedicata uneia dintre cele mai importante personalitati ale arheologiei romanesti, Silvia Marinescu-Bilcu, in varsta de 80 de ani, si aniversarii a 65 ani de muzeografie calaraseana.
Este o carte foarte dura, extrem de dura, despre moarte, crime si jafuri, dar si despre criminali si despre hoti.
http://all-about-life.ucoz.ro/ Secretele mintii de milionar este o carte care te ajuta sa-ti schimbi modul de a gandi pentru a deveni bogat. Desi e o carte care vrea sa te ajute sa devii milionar, principiile din carte pot fi folosite si in alte domenii.
In fond, nu e singura carte care-si pastreaza prospetimea cu trecerea timpului. ... Poate, pur si simplu, e o carte foarte-foarte buna. ... Originile numelui ales pentru carte se afla in versul Daca cineva prinde pe cineva venind prin secara, al unui cantec pe care Holden il aude intamplator pe strada.
Privind soarele in fata - Irvin Yalom O carte profund personala, izvorata din confruntarea autorului cu ideea mortii, Privind soarele in fata ne priveste pe fiecare dintre noi, punandu-ne inaintea acestui subiect tabu, dar de neocolit:
E o carte grea, pe care am avut nevoie sa o scriu, stiind insa ca n-o s-o pot publica imediat. ... Insa prima carte am inceput sa o traduc de capul meu, fara contract, fara sa spun nimanui - doar ca sa vad daca pot.
O noua carte despre OZN (Autor: ... In acelasi an, ufologul rus Boris Surinov dezvolta ideea intr-o carte a sa, scriind: ... In acest cadru, Vladimir Ajaja atragea atentia, intr-o carte din 2002, asupra informatiilor raspandite, inclusiv in mediile occidentale, de ufologul Anton Anfalov, ca si de altii mai putin importanti.
Doi ani mai tarziu isi lasa semnatura pe aceeasi carte Ioana Marin (fiica cea mare a presedintelui Basescu, care si-a prezentat la Mangalia prima expozitie de fotografie, "Asculta-mi inima"), dar si Traian Basescu insusi.
Fostul premier Adrian Nastase si-a lansat, miercuri, in cadrul Targului de carte Gaudeamus, volumul doi din "Codul Zambaccian", el apreciind, in discursul de prezentare, ca Romania ultimilor ani a fost condusa dupa Codul Zambaccian si mai putin dupa Codul Penal sau Civil.
"Daca, in loc de bonuri de masa, s-ar oferi bonuri de carte, 90% din intelectuali ar alege bonurile de carte”- Monica Fit, cadru didactic al Colegiului National Pedagogic Constanta.
Persoanele care intentioneaza sa instraineze un imobil, fie el casa, apartament sau teren, sunt obligate sa inscrie respectivul imobil in Registrul de Carte Funciara.
google-analytics.com